Nyheter
22. september 2022

Ny stor kontrakt i markedet for havbruk servicefartøy

Vi ser frem til Nor-Fishing 2022

en av de viktigste møteplassene for vårt PE Bjørdal-lag samt hele fiskeri- og havbruksnæringen. Du finner oss på stand F-510 .

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

Vår koffert med erfaringer, ny kunnskap og produkter har hatt en enorm vekst de siste årene og spenner nå over følgende:

Pollock Trålere

Pollock-tråler-fabrikken foredeler pollock, hake og biprodukter som rogn, melke og lever samt mel og olje. Vi har designet de største fabrikkene opp til 600 tonn per dag-fangst, inkludert alt prosessutstyr, frysere og logistikk om bord.

Les mer

Trålere og auto-linebåter

Trålere og linebåter med den mest avanserte HG og filetfabrikk inkludert frysere, frysehotell for robotisert sortering av sluttproduktkartonger, og inkludert palleteringssystem. Alt for en rasjonell og effektiv produksjon.

On Board og On Shore snø- og kongekrabbe

Om bord og på land - snø- og kongekrabbefabrikker foredler opptil 60 tonn per dag med ferdige, frosne markedsklare høykvalitetsprodukter.

Les mer

Haneskjellfabrikk

Fabrikk behandler opptil 100 tonn råvarer av Haneskjell per dag, og produserer sorterte, ferdig frosne og glaserte produkter i markedsklare kartonger.

Slaktefartøy for laks

Lakseslaktefartøy, komplett system fra hav til land- inkludert fiskepumper, filtre, sorteringsmaskin, bløggeroboter, utblødings-skruetank samt vaskesystem for fabrikk, rør og fisketanker. Systemet er designet for 50 tonn per time, men kan lett skaleres oppover.

Lakse avlusningsfartøy

Lakseavlusingsfartøy med kapasitet på inntil 600 tonn pr time, all fiskelogistikk, skånsom fjerning av rense- og skrapfisk samt avlusing av laksen.

Bjørdal Automation System

Bjørdal Automation System for alle ovennevnte referanser med lokal kontroll av maskiner, lokal kontroll av maskin- og systemstatus, sentral rapportering av systemstatus og produksjon samt skytilgjengelighet. Velprøvd, pålitelig og ikke minst – brukervennlig og tilpasningsdyktig på alle nivåer.

Les mer

Teamet

Vi har teamet til å levere, installere og støtte ditt valg av system.

Vil du ta en titt på - eller vite mer om fabrikkene eller utstyret?

Kom innom vår stand F-510 , book et møte i forkant av utstillingen eller send oss en e-post.


Velkommen!
Team Bjørdal

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

PE Bjørdal Salg

sales@pebjordal.no

PE Bjørdal har signert en ny, stor kontrakt for prosjektering, produksjon og installasjon av utstyr for sortering og interntransport av laks og rensefisk.

I leveransen er inkludert vårt Bjørdal Automasjonsystem – BAS™ som i tillegg til å ha kontroll over- og overvåking av alt utstyr i prosessen har inkludert funksjoner for rapportering av lus som del av kvalitetssikring av prosessen.

 

Kontrakten er inngått med Frøy-konsernet for deres nyeste fartøy og vil legge til grensesnitt for de-lus-systemet, og leveransen fra Bjørdal vil være avgjørende for å gjøre dette til verdens største avlusingssystem.

 

Omfanget i denne kontrakten markerer en ny milepæl for PE Bjørdal som leverandør for servicefartøy i havbruksmarkedet og er et direkte resultat av vår tidligere vellykkede leveranse til Frøy-gruppen.

 

Bjørn Meek, CEO i PE Bjørdal sier i en kommentar til kontrakten:

- Denne kontrakten understreker vår posisjon som leverandør til servicefartøy i havbruksmarkedet hvor utstyrskvalitet, skånsom håndtering av fisk og evne til å levere i tide er grunnleggende krav.

 

For ytterligere spørsmål, kontakt:

 

Tom Slenes

Avdelingsleder - Automasjon

E: ts@pebjordal.no

T: 92 02 36 55

 

Oddbjørn Følsvik

VP Markedsføring & Salg

PE Bjørdal

E: of@pebjordal.no

T: 95 79 37 07

 

Kontraktssignering med Karl Erik Saure (til høyre) Fartøykoordinator Frøy og Tom Slenes – avdelingsleder Automasjon PE Bjørdal.

Petter E Bjørdal på veggen.

Facebook-deling på LinkedIn

Fortsett å lese