Nyheter
22. september 2022

Nye prestisjekontrakter i fiskerisegmentet 18.01.2021

Vi ser frem til Nor-Fishing 2022

en av de viktigste møteplassene for vårt PE Bjørdal-lag samt hele fiskeri- og havbruksnæringen. Du finner oss på stand F-510 .

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

Vår koffert med erfaringer, ny kunnskap og produkter har hatt en enorm vekst de siste årene og spenner nå over følgende:

Pollock Trålere

Pollock-tråler-fabrikken foredeler pollock, hake og biprodukter som rogn, melke og lever samt mel og olje. Vi har designet de største fabrikkene opp til 600 tonn per dag-fangst, inkludert alt prosessutstyr, frysere og logistikk om bord.

Les mer

Trålere og auto-linebåter

Trålere og linebåter med den mest avanserte HG og filetfabrikk inkludert frysere, frysehotell for robotisert sortering av sluttproduktkartonger, og inkludert palleteringssystem. Alt for en rasjonell og effektiv produksjon.

On Board og On Shore snø- og kongekrabbe

Om bord og på land - snø- og kongekrabbefabrikker foredler opptil 60 tonn per dag med ferdige, frosne markedsklare høykvalitetsprodukter.

Les mer

Haneskjellfabrikk

Fabrikk behandler opptil 100 tonn råvarer av Haneskjell per dag, og produserer sorterte, ferdig frosne og glaserte produkter i markedsklare kartonger.

Slaktefartøy for laks

Lakseslaktefartøy, komplett system fra hav til land- inkludert fiskepumper, filtre, sorteringsmaskin, bløggeroboter, utblødings-skruetank samt vaskesystem for fabrikk, rør og fisketanker. Systemet er designet for 50 tonn per time, men kan lett skaleres oppover.

Lakse avlusningsfartøy

Lakseavlusingsfartøy med kapasitet på inntil 600 tonn pr time, all fiskelogistikk, skånsom fjerning av rense- og skrapfisk samt avlusing av laksen.

Bjørdal Automation System

Bjørdal Automation System for alle ovennevnte referanser med lokal kontroll av maskiner, lokal kontroll av maskin- og systemstatus, sentral rapportering av systemstatus og produksjon samt skytilgjengelighet. Velprøvd, pålitelig og ikke minst – brukervennlig og tilpasningsdyktig på alle nivåer.

Les mer

Teamet

Vi har teamet til å levere, installere og støtte ditt valg av system.

Vil du ta en titt på - eller vite mer om fabrikkene eller utstyret?

Kom innom vår stand F-510 , book et møte i forkant av utstillingen eller send oss en e-post.


Velkommen!
Team Bjørdal

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

PE Bjørdal Salg

sales@pebjordal.no

Prestisjekontrakt for PE Bjørdal

 

PE Bjørdal har signert kontrakt for design, produksjon og komplett levering av fabrikker for to topp moderne trålere under bygging ved Tersan Shipyard.

PE Bjørdal er valgt som leverandør av rederiene JFK-Trol på Færøyane og Parlevliet og van der Plas i Holland etter presentasjon av de beste og mest attraktive løsningene.

For PE Bjørdal gir dette arbeid i ett års tid.

 

Fabrikken for JFK-Trol er utstyrt for produksjon av filet og HG (hode og sløyd fisk) av hvitfisk i tillegg til blokkfrossen rødfisk og blåkveite. Fabrikken har en frysekapasitet på mer enn 100 tonn pr dag. Bjørdal sin fabrikk med produksjons-, logistikk- og automasjonsløsninger sørger for at produktene av høy kvalitet er klare for levering til forbrukermarkedet, på ferdig sorterte paller.

Fabrikken for Parlevliet & van der Plas-prosjektet har samme omfang som for JFK-Trol, men har i tillegg en prosesslinje for produksjon av 30 tonn reker pr dag, også disse pakket og klare for levering til markedet på ferdige sorterte paller.

 

De to fartøyene er klassifisert som Arctic Multipurpose Freezer Trålere og er designet av Skipsteknisk i Ålesund. Fartøyene er 87,5 meter lange og har en bredde på 18 meter.

 

Bjørn Meek, CEO i PE Bjørdal sier i en kommentar:

Dette ser vi som et resultat av det grundige og systematiske arbeidet som har blitt gjort i PE Bjørdal de siste årene. Vi har gjort store investeringer i moderne teknologi og produksjonsutstyr, samt de beste tilgjengelige verktøyene innen design og ressursplanlegging. Gjennom vår styrking av organisasjon og, i fjor, økning i selskapets egenkapital, har PEB styrket sin posisjon som en foretrukket leverandør av prosessløsninger for fiskeindustrien.

 

Eier av JFK-Trol, Mr. Hanus Hansen er trygg på sitt valg av leverandør av fabrikken.

– "Jeg har en Bjørdal-fabrikk i mitt eksisterende fartøy, og kvaliteten Bjørdal har levert er topp moderne", sier Hansen. Hansen er videre imponert over hvordan Bjørdal har jobbet sammen med rederiet for å utvikle den fremtidige fabrikken og evnen Bjørdal har til å utvikle ideene og forslagene fra rederiet. - "De snakker fiskernes språk", sier Hansen.

 

Henk Guijt fra Parlevliet & van der Plas er svært fornøyd med designfasen for utvikling av fabrikken for deres nye fartøy.

– PE Bjørdal er en ny partner for oss, men samarbeidet og løsningen vi har nådd, gjør oss sikre på at kvaliteten og sluttresultatet vil tilføre prosjektet verdi, sier han.

 

 

For ytterligere spørsmål, vennligst kontakt

Mr. Oddbjørn Følsvik

VP Markedsføring & Salg

PE Bjørdal

E: of@pebjordal.no

T: +47 95 79 37 07

Facebook-deling på LinkedIn

Fortsett å lese