Nyheter
22. september 2022

Ny kontrakt i fiskerimarkedet

Vi ser frem til Nor-Fishing 2022

en av de viktigste møteplassene for vårt PE Bjørdal-lag samt hele fiskeri- og havbruksnæringen. Du finner oss på stand F-510 .

Vår koffert med erfaringer, ny kunnskap og produkter har hatt en enorm vekst de siste årene og spenner nå over følgende:

Pollock Trålere

Pollock-tråler-fabrikken foredeler pollock, hake og biprodukter som rogn, melke og lever samt mel og olje. Vi har designet de største fabrikkene opp til 600 tonn per dag-fangst, inkludert alt prosessutstyr, frysere og logistikk om bord.

Les mer

Trålere og auto-linebåter

Trålere og linebåter med den mest avanserte HG og filetfabrikk inkludert frysere, frysehotell for robotisert sortering av sluttproduktkartonger, og inkludert palleteringssystem. Alt for en rasjonell og effektiv produksjon.

On Board og On Shore snø- og kongekrabbe

Om bord og på land - snø- og kongekrabbefabrikker foredler opptil 60 tonn per dag med ferdige, frosne markedsklare høykvalitetsprodukter.

Les mer

Haneskjellfabrikk

Fabrikk behandler opptil 100 tonn råvarer av Haneskjell per dag, og produserer sorterte, ferdig frosne og glaserte produkter i markedsklare kartonger.

Slaktefartøy for laks

Lakseslaktefartøy, komplett system fra hav til land- inkludert fiskepumper, filtre, sorteringsmaskin, bløggeroboter, utblødings-skruetank samt vaskesystem for fabrikk, rør og fisketanker. Systemet er designet for 50 tonn per time, men kan lett skaleres oppover.

Lakse avlusningsfartøy

Lakseavlusingsfartøy med kapasitet på inntil 600 tonn pr time, all fiskelogistikk, skånsom fjerning av rense- og skrapfisk samt avlusing av laksen.

Bjørdal Automation System

Bjørdal Automation System for alle ovennevnte referanser med lokal kontroll av maskiner, lokal kontroll av maskin- og systemstatus, sentral rapportering av systemstatus og produksjon samt skytilgjengelighet. Velprøvd, pålitelig og ikke minst – brukervennlig og tilpasningsdyktig på alle nivåer.

Les mer

Teamet

Vi har teamet til å levere, installere og støtte ditt valg av system.

Vil du ta en titt på - eller vite mer om fabrikkene eller utstyret?

Kom innom vår stand F-510 , book et møte i forkant av utstillingen eller send oss en e-post.


Velkommen!
Team Bjørdal

PE Bjørdal Salg

sales@pebjordal.no

"Jeg er veldig glad for at LHN Fiskeri velger oss som leverandør og integrator av fabrikk til deres nye fartøy. Spesielt også på grunn av at vi har kjent hverandre og har levert til dem i årevis" - sier daglig leder - Bjørn Meek .

Beslutningen er tatt - PE Bjørdal skal levere den nye fabrikken til LHN Fiskeri sitt nye fartøy "K Nyvoll", tidligere "Unity", som er under ombygging ved Karstensen Shipyard

Leveransen består av design, integrasjon og installasjon av to separate prosessanlegg, det ene for produksjon av hvitfisk HG, det andre for prosessering av snøkrabbe. Vi har i samarbeid med rederi, designet en produksjonsflyt som sikrer at produktene har beste kvalitet til markedet, i tillegg til en rasjonell og effektiv produksjon. Utstyret i leveransen, tar seg av råvarene fra de kommer om bord i fartøyet, til sluttproduktene leveres til lasterommet. Prosessanlegget styres av Bjørdal Automation System - BAS Control (TM) .

Sluttproduktene vil være høykvalitets hodekappa og sløya hvitfisk /HG, plassert i papirsekker i tillegg til gradert, kokt snøkrabbe, saltlake frosset og pakket i markedsklar kartong.

Både BAS Control og det mekaniske utstyret utvikles og produseres lokalt i Ørsta og leveransen vil skje i 2022.

PE Bjørdal har i løpet av de siste årene vokst til å være en av de ledende leverandørene av design og integrering av prosessanlegg og fabrikker for produksjon om bord av sjømat og har signert flere store kontrakter både i Norge og i utlandet.

For ytterligere spørsmål, kontakt

Oddbjørn Følsvik

CCO
T: +47 95 79 37 07

E: of(a)pebjordal.no

Facebook-deling på LinkedIn

Fortsett å lese

Møt oss på Nor-Fishing 2022

PE Bjørdal inngår sponsoravtale med Volda Håndball

Vellykka ombygging av Kvalnes