I pressen
22. september 2022

Ny kontrakt i fiskerimarkedet

Vi ser frem til Nor-Fishing 2022

en av de viktigste møteplassene for vårt PE Bjørdal-lag samt hele fiskeri- og havbruksnæringen. Du finner oss på stand F-510 .

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

Vår koffert med erfaringer, ny kunnskap og produkter har hatt en enorm vekst de siste årene og spenner nå over følgende:

Pollock Trålere

Pollock-tråler-fabrikken foredeler pollock, hake og biprodukter som rogn, melke og lever samt mel og olje. Vi har designet de største fabrikkene opp til 600 tonn per dag-fangst, inkludert alt prosessutstyr, frysere og logistikk om bord.

Les mer

Trålere og auto-linebåter

Trålere og linebåter med den mest avanserte HG og filetfabrikk inkludert frysere, frysehotell for robotisert sortering av sluttproduktkartonger, og inkludert palleteringssystem. Alt for en rasjonell og effektiv produksjon.

On Board og On Shore snø- og kongekrabbe

Om bord og på land - snø- og kongekrabbefabrikker foredler opptil 60 tonn per dag med ferdige, frosne markedsklare høykvalitetsprodukter.

Les mer

Haneskjellfabrikk

Fabrikk behandler opptil 100 tonn råvarer av Haneskjell per dag, og produserer sorterte, ferdig frosne og glaserte produkter i markedsklare kartonger.

Slaktefartøy for laks

Lakseslaktefartøy, komplett system fra hav til land- inkludert fiskepumper, filtre, sorteringsmaskin, bløggeroboter, utblødings-skruetank samt vaskesystem for fabrikk, rør og fisketanker. Systemet er designet for 50 tonn per time, men kan lett skaleres oppover.

Lakse avlusningsfartøy

Lakseavlusingsfartøy med kapasitet på inntil 600 tonn pr time, all fiskelogistikk, skånsom fjerning av rense- og skrapfisk samt avlusing av laksen.

Bjørdal Automation System

Bjørdal Automation System for alle ovennevnte referanser med lokal kontroll av maskiner, lokal kontroll av maskin- og systemstatus, sentral rapportering av systemstatus og produksjon samt skytilgjengelighet. Velprøvd, pålitelig og ikke minst – brukervennlig og tilpasningsdyktig på alle nivåer.

Les mer

Teamet

Vi har teamet til å levere, installere og støtte ditt valg av system.

Vil du ta en titt på - eller vite mer om fabrikkene eller utstyret?

Kom innom vår stand F-510 , book et møte i forkant av utstillingen eller send oss en e-post.


Velkommen!
Team Bjørdal

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

PE Bjørdal Salg

sales@pebjordal.no

PE Bjørdal har signert kontrakt for levering av fabrikk for nybygget Polarbris, på Karstensen Shipyard, for rederiet Polarbris.

Kontrakten inkluderer en effektiv og rasjonell fabrikk, Bjørdal Automation System, Bjørdal fabrikkutstyr og installasjonstjenester. Levering vil skje i slutten av 2022.

Fabrikken er utviklet for en kombinert fiskesesong gjennom året med fleksibilitet til å produsere og fryse ned HG torsk, sei og hyse i tillegg til fiske og frysing av raudåte.

Polarbris er et kystfiskefartøy utstyrt for snurrevad med en lengde på 43,5 meter og en bredde på 11,5 meter. Designet er av Karstensen Shipyard.

PE Bjørdal har gjennom årene blitt kjent for å utvikle effektive og fleksible fabrikker for både hvit fisk og konge - / snøkrabbe i tillegg til en grundig kompetanse innen sjømatforedling. Denne kontrakten er helt klart et resultat av denne erfaringen.

Vi har i løpet av det siste året inngått en rekke ulike fabrikkkontrakter for levering inn i 2023, og vi er stolte over at også Kjell-Gunnar Hoddevik og hans partner Johnny Årvik, i Polarbris, har valgt PE Bjørdal som leverandør for dette prosjektet.

Bjørdal Automation System og fabrikkutstyr skal produseres i Norge.

Bjørn Meek, CEO i PE Bjørdal, sier:

Det er en glede at også Polarbris velger PE Bjørdal som leverandør, og dette bekrefter vår posisjon i fiskerimarkedet. Det er også godt å se nok en fin anerkjennelse av alle i PE Bjørdal som gjør dette mulig.

På bildet av kontraktsignering, fra venstre

Kent Damgård (Karstensen Shipyard), Per Magne Gjerde og Kjell-Gunnar Hoddevik (Polarbris)

Facebook-deling på LinkedIn

Fortsett å lese