I pressen
22. september 2022

Ny kontrakt i fiskerimarkedet

Vi ser frem til Nor-Fishing 2022

en av de viktigste møteplassene for vårt PE Bjørdal-lag samt hele fiskeri- og havbruksnæringen. Du finner oss på stand F-510 .

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

Vår koffert med erfaringer, ny kunnskap og produkter har hatt en enorm vekst de siste årene og spenner nå over følgende:

Pollock Trålere

Pollock-tråler-fabrikken foredeler pollock, hake og biprodukter som rogn, melke og lever samt mel og olje. Vi har designet de største fabrikkene opp til 600 tonn per dag-fangst, inkludert alt prosessutstyr, frysere og logistikk om bord.

Les mer

Trålere og auto-linebåter

Trålere og linebåter med den mest avanserte HG og filetfabrikk inkludert frysere, frysehotell for robotisert sortering av sluttproduktkartonger, og inkludert palleteringssystem. Alt for en rasjonell og effektiv produksjon.

On Board og On Shore snø- og kongekrabbe

Om bord og på land - snø- og kongekrabbefabrikker foredler opptil 60 tonn per dag med ferdige, frosne markedsklare høykvalitetsprodukter.

Les mer

Haneskjellfabrikk

Fabrikk behandler opptil 100 tonn råvarer av Haneskjell per dag, og produserer sorterte, ferdig frosne og glaserte produkter i markedsklare kartonger.

Slaktefartøy for laks

Lakseslaktefartøy, komplett system fra hav til land- inkludert fiskepumper, filtre, sorteringsmaskin, bløggeroboter, utblødings-skruetank samt vaskesystem for fabrikk, rør og fisketanker. Systemet er designet for 50 tonn per time, men kan lett skaleres oppover.

Lakse avlusningsfartøy

Lakseavlusingsfartøy med kapasitet på inntil 600 tonn pr time, all fiskelogistikk, skånsom fjerning av rense- og skrapfisk samt avlusing av laksen.

Bjørdal Automation System

Bjørdal Automation System for alle ovennevnte referanser med lokal kontroll av maskiner, lokal kontroll av maskin- og systemstatus, sentral rapportering av systemstatus og produksjon samt skytilgjengelighet. Velprøvd, pålitelig og ikke minst – brukervennlig og tilpasningsdyktig på alle nivåer.

Les mer

Teamet

Vi har teamet til å levere, installere og støtte ditt valg av system.

Vil du ta en titt på - eller vite mer om fabrikkene eller utstyret?

Kom innom vår stand F-510 , book et møte i forkant av utstillingen eller send oss en e-post.


Velkommen!
Team Bjørdal

Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54
Thomas Håberg
Salgssjef Fiskeri
thomas.haaberg@pebjordal.no
+47 91 81 99 54

PE Bjørdal Salg

sales@pebjordal.no

PE Bjørdal har signert ny kontrakt for levering av fabrikk for nybygget Stødig på Karstensen Shipyard for rederiet Asbjørn Selsbane.

Inkludert i kontrakten er fabrikkdesign, Bjørdal Automation System, fabrikkutstyr og installasjonstjenester og levering vil finne sted i midten av 2022.

Fabrikken er designet for å utnytte en helårs fiskesesong med fleksibilitet til å produsere og fryse:

  • Hvitfisk HG
  • Industri reker
  • Raudåte
  • Ophilio / snøkrabbe - rå eller kokt - markedsklare produkter.

PE Bjørdal har i løpet av årene blitt kjent for design av effektive og fleksible fabrikker - i tillegg til å ha en grundig kompetanse innen foredling av sjømat. Denne kontrakten er helt klart et resultat av denne erfaringen.

Bjørdal Automasjonssystem og fabrikkutstyr vil bli produsert i Ørsta

Bjørn Meek, CEO i PE Bjørdal kommenterer at:

"Dette er nok en viktig kontrakt for PE Bjørdal for den nordnorske regionen, og denne viser tydelig frem de moderne og svært fleksible fiskefartøyene som skal bygges nå, og ikke minst der vi oppfyller kravene fra fiskerene både når det gjelder design, kvalitet og pris."

For ytterligere spørsmål, vennligst kontakt

Oddbjørn Følsvik

VP Marketing & Sales

P: +47 95 79 37 07

På bildet (fra venstre)

Rederne Erlend Hansen og Andreas Hansen - Senior salgssjef Per Magne Gjerde

Facebook-deling på LinkedIn

Fortsett å lese